Info om dobbeltkoncert på Rotationen

DOBBELT KORKONCERT med gæster fra hovedstaden
Arrangør: Bryggens Kor og Visible Voices

Lørdag den 29. februar 2020 kl. 16.00-18.30
Rotationen, Havnegade 3, Holbæk

Billetter á 75 kr. kan købes online via Sidesporet og i døren. Børn t.o.m. 15 år gratis. 
Billetsalg

Lørdag d. 29. februar mødes to rytmiske kor om en festlig kordag med workshop, høj energi, masser af musik og nye venskaber. Korene er lokale Visible Voices under ledelse af Tine Refsgaard, som får besøg af Bryggens Kor fra København under ledelse af Stephan Haagesen.

De to kor mødtes første gang, da de begge var udvalgt til at medvirke i den flotte ”Københavns Korfestival” for 2 år siden. Det gav inspiration til at flette stemmer ved et fælles arrangement, da det viste sig, at de to kor swingede særlig godt sammen.
Derfor har korene lagt kræfter i et samarbejde om en fælleskoncert i Rotationen d. 29. februar kl 16.00 for alle som har lyst til at opleve musikken. Forud for koncerten har korene været sammen dagen igennem for at øve og lære nyt.

Korene fremfører et fællesnummer som uropførelse, og vi kan løfte et hjørne og afsløre, at det er en fyrværkeriklassiker af QUEEN. Dertil giver begge kor en ca. 40 minutters koncert med de største hits udvalgt fra deres repertoirelister. Der er pause undervejs, hvor man kan købe forfriskninger i baren og få en snak.

Hvis man kan lide korsang, glade mennesker og knaldgod musik, så skal man købe billet og nyde eftermiddagen med denne herlige flok storsyngende mennesker.
Billetter á 75 kr. kan købes online og i døren. Børn t.o.m. 15 år gratis. 

Vel mødt til sang og glæde!


Om korlederne:

Stephan Haagensen er uddannet i musikvidenskab og er specialiseret indenfor rytmisk korledelse. Til daglig leder han universitetskoret på RUC samt flere kor i København og er igang med at videreuddanne sig på Det Jyske Musikkonservatorium. Han arbejder både med det musikalske og sceniske udtryk, og har en fornøjelig personlig stil og et smittende humør, hvor man som publikum føler sig både underholdt og i gode professionelle hænder. Stephan Haagensen udbyder desuden workshops til virksomheder og private og underviser i klaver og musikteori.

Tine Refsgaard er kunstnerisk iværksætter. Hun lever som professionel sanger, sangskriver, eventmager og billedkunstner. Lokalt er hun kendt som kaptajn for Rotationens tilløbsstykke “Fyraftenssang”, der ruller af stablen hver den første tirsdag i måneden. Hun er initativtager til en række sang- og kulturarrangementer i Hvalsø/Lejre. Hendes malerier kan ses frem til medio februar på Hotel Sidesporet i Holbæk og hendes sangstemme kan høres i det store “Tone of Voice Orchestra”, som vi er heldige også at kunne opleve til koncert i Holbæk d. 29.10.2020. www.tinerefsgaard.dk